Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Blatul
Ouale se separa. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga galbenusurile. Se varsa uleiul treptat, apoi faina,cacaoa si praful de copt. Se varsa intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu testand-o cu scobitoarea. Se lasa la racit.
Crema
Branza de vaci se mixeaza bine cu zaharul pudra si untul moale. Se adauga esenta de vanilie (+optional coaja rasa de portocala).
Jeleul
Praful pt budinca de pune intr-un bol cu zaharul si putina Fanta, restul se pune intr-o craticioara pe foc. Cand incepe se fiarba se varsa compozitia obtinuta anterior si se mentine pe foc inca cca 2 min.
Peste blatul racit se intinde crema de branza si, deasupra, se varsa jeleul fierbinte. Se lasa la racit si apoi se introduce in frigider cel putin 1 ora inainte de a fi portionata, pt a se intari jeleul.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult