Prajitura cu foi de napolitana

de Micutza Luana in Prajituri, 16 Sep 2013 | 6641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana
  • 4 galbenusuri
  • 200 gr nuci macinate
  • 320 gr zahar
  • 200 gr margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana:

Galbenusurile se mixeaza cu margarina si jumatate din cantitatea de zahar .

Restul de zahar se pune intr-o cratita la foc mic. Cand s-a caramelizat se adauga nucile, apoi se adauga mixul de oua. Se mai lasa pe foc circa 5 minute .

Foile de napolitata se umplu cu crema obtinuta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Micutza Luana 1

17.09.2013, 11:53

ruxy asa am gasit reteta ,dar data viitoare voi face cu unt

Cris2711 1

17.09.2013, 19:27

ce mai mancam cu ani in urma,chiar am primit foi de acasa,o idee buna-*

Bya Ralu 1

18.10.2013, 15:47

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitana