Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Amesteci ouale cu zaharul, mierea de albine. Cand sunt bine amestecate adaugi nuca macinata, bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie, iar la final adaugi faina. Faci 3 foi pe care le coci pe dosul tavii.
Crema: caramelizezi 150 g zahar si adauga nucile. Rastoarna pe o folie lasa sa se raceasca si macina fin nucile caramelizate.
Freaca ouale cu 50 g zahar si faina dizolva cu laptele caldut si tine pe foc pana da in clocot amestecand continu. Cand s-a racit incorporeaza untul amestecat cu nucile crant macinate. Umple foile cu crema, unge si ultima foaie cu un strat de crema si acopera cu migdale macinate sau zdrobite.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult