Prajitura cu foi de zahar ars si crema fiarta de cacao

de Alexandra Craiovan in Prajituri, 28 Dec 2014 | 15706 vizualizari

COMENTARII (22)

Gherca Daniela 1

29.12.2014, 00:19

Bya Ralu 1

29.12.2014, 06:27

dantes 1

29.12.2014, 06:33

Arata super,trebuie sa o incerc si eu

mirela0911 1

29.12.2014, 06:48

Foarte buna!

Ksenya 1

29.12.2014, 09:00

buna prajiturica ,bine ai venit la noi!

Alexandra Craiovan 1

29.12.2014, 09:01

Va multumesc, si ma bucur ca va place, va puuup!!

mihaelar63 1

29.12.2014, 11:15

Bine ai venit Andra

Alexandra Craiovan 1

29.12.2014, 12:05

Multumesc Mihaelar63

babi5 1

29.12.2014, 12:20

I

Alexandra Craiovan 1

29.12.2014, 12:21

babi5

Valclaudia 1

29.12.2014, 18:58

imi place cum arata! Bravo!!

Alexandra Craiovan 1

29.12.2014, 19:11

Multumesc Valclaudia

Merisor 1

29.12.2014, 19:14

Foarte buna! Si eu fac deseori foi cu zahar ars.

Alexandra Craiovan 1

29.12.2014, 20:15

Dupa parerea mea sunt cele mai gustoase foi de prajitura cele din zahar ars

liana_geicu 1

29.12.2014, 20:38

Felicitari! sunt cele mai gustoase foi!

Rocsi 1

29.12.2014, 22:29

Ce mult imi place aceasta prajitura!

Alexandra Craiovan 1

29.12.2014, 23:28

Ma bucur dragele mele liliana_geicu si Rocsi, ca va place aceasta prajitura, Sunt deacord cu voi, si mie imi place mult prajitura asta. Va puuuuup

iry-gabriela 1

29.12.2014, 23:34

MotanLaOale 1

05.01.2015, 13:49

Panacris 1

07.01.2015, 09:44

Bine ai venit! Delicioasă prăjitura!

Alexandra Craiovan 1

07.01.2015, 19:11

Multumesc dragă Panacris

Rahela Velicu 1

19.04.2016, 18:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu foi de zahar ars si crema de gris