Prajitura cu frisca si mascarpone

de Ubulika in Prajituri, 24 Sep 2012 | 17743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un blat pandispan de cacao din comert
  • 200 g mascarpone
  • 250 frisca
  • 2 lg zahat
  • 1 plic zh vanilat
  • suc de portocale pt insiropat
  • ciocolata pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca si mascarpone:

Frisca se mixeaza pana incepe sa capete consistenta, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se intareste si devine pufoasa.

Mascarponele se mixeaza cu zaharul vanilat, apoi se incorporeaza frisca amestecand usor.Pastram frisca si pt ornat.

Impartim crema si o repartizam intre blaturile insiropate cu suc.Acoperim prajitura cu frisca,razuim ciocolata si o dam la rece .

Pofta buna

 

TIPS-URI

1

Se pot pune fructe intre straturi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu frisca si mascarpone 179110
retete culinare - Prajitura cu frisca si mascarpone 179111
retete culinare - Prajitura cu frisca si mascarpone 179112
retete culinare - Prajitura cu frisca si mascarpone 179113

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

24.09.2012, 19:48

Ubulika 1

24.09.2012, 20:22

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 18:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S