Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise

de reisnaor_2006 in Prajituri, 16 Ian 2015 | 70099 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si delicioasa pe care o mancam cu placere.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 gr de zahar
  • 200 gr de faina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 200 gr nuca macinata
  • 300 gr dulceata de caise
  • 2oo gr de frisca(creme Patisserie)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise:

Intr-un castron punem cele 5 oua intregi impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si le mixam bine pana se albesc putin. Adaugam faina treptat si amestecam usor cu o spatula pana se incorporeaza toata faina. Compozitia o turnam intr-o forma termorezistenta si dam la cuptor la 180 de grade. Facem testul cu scobitoarea.

Frisca o batem bine cu 1 lg de zahar, adaugam dulceata si nuca macinata. Cand blatul este gata il scoatem si-l taiem in doua.

Umplem cu crema prima parte,adaugam si a doua parte de blat si ornam cu crema.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem folosi orice dulceata,daca dulceata este acrisoara este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu frisca,nuca si dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Boema