Prajitura cu fructe

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 4601 vizualizari

 

Prajitura preluata de la Anamaria7 si cu fructele mele din dotare.....ale ei erau piersici...

 

INGREDIENTE

  • 4 banane cca 520 g
  • 225 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 200 ml ulei
  • 1 esenta vanilie
  • 200 ml bautura soia Inedit ( la reteta originala era lapte soia sau apa)
  • 1 praf de copt
  • 450 g faina
  • fructe-mure,visine,coacaze rosii cca 400 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe:

Se Paseaza bananele pana devin un piure,se adauga zaharul,uleiul ca la maioneza,bautura soia si esenta de vanilie.Apoi faina amestecata cu praful de copt.Se toarna in tava ( 40/26) compozitia,deasupra s epun fructele si se da la cuptor la 180 grade,e gata cand trece testul scobitorii.Se taie rece se poate pudra cu zahar daca fructele sunt mai acrisoare.

TIPS-URI

1

am folosit praf de copt cu sofran

2

dupa ce am pus fructele am presarat zahar brun

3

bananele sa fie cat mai coapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

11.04.2013, 23:43

Delicioasa!

Anamaria7 1

28.06.2013, 08:19

uuuuu, ce frumoasa ti-a iesiiiit! coacazele alea care mazgalesc aluatul sunt o idee minunata

navidad_2017 1

02.01.2018, 14:57

O nebunie de prajitura, ideala si ptr cei cu alergie la ou (sau probleme de colesterol )! Am facut-o initial (ad literam) ptr a fi oferita cadou unei familii (Indieni hindu) care nu consuma oua; dar "marginile" decupate au avut asa un succes chiar si in familia noastra de "omnivori", incat am refacut-o astazi, folosind bucatele de ananas proaspat si o glazura de lamaie (zahar pudra frecat cu zeama si coaja de lamaie) intinsa pe prajitura inca fierbinte. Delicioasa si f potrivita dupa toate ouale umplute, maionezele si cremele de la Sarbatori! Multumim ptr reteta !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume asiatice si sos de soia!