Prajitura cu fructe de padure

de Kadia80 in Prajituri, 5 Dec 2011 | 26543 vizualizari

 

un dulce rapid si extrem de gustos

 

INGREDIENTE

  • 250g unt
  • 250g zahar
  • 4 oua
  • 400g faina
  • 1 lingurita si jumatate de praf de copt
  • 300g fructe de padure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe de padure:

Untul si zaharul se bat cu mixerul pana ajung o crema, se adauga ouale unul cate unul. Faina se amesteca intai cu praful de copt, apoi se adauga peste unt-zahar-oua. Se amesteca bine pana se formeaza un aluat foarte moale. Se pune jumatate din el in forma de pandispan, se pune un strat de afine, apoi se pune restul de aluat si deasupra eu am pus coacaze. Se coace in cuptorul preincalzit cam o ora (se verifica cu scobitoarea).

Din nefericire nu am poze intermediare, doar cu produsul finit pentru ca nu ma asteptam sa iasa atat de aspectuos si atat de bun.

TIPS-URI

1

in loc de fructe de padure se pot folosi alte fructe mici si nu foarte "umede"

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

06.12.2011, 16:31

buuuuuun

Bya Ralu 1

21.07.2012, 21:45

imi place si mie!o trecem la favo

FlorescuMihaela 1

04.03.2017, 09:44

Esti sigura ca din ingredientele listate iese un aluat (foarte) moale la sfarsit?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu fructe de padure si crema de iaurt