Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata

de laura2002 in Dulciuri, 23 Mai 2013 | 1021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 oua (depinde de tava)
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri zahar pudra
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri apa minerala
  • 0,500 gr. capsuni
  • 1 zahar vanilat
  • Decor
  • 1 cutie frisca
  • 1 ciocolata amaruie/cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare . Se adauga zaharul in ploaie.

Galbenusurile amestecate cu apa minerala se adauga peste albusurile spuma. Se adauga faina si zaharul. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se pun citeva capsuni (poza 3)

Se pune compozitia in tava si se pun capsuni deasupra (poza 4)

Se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.

Dupa ce se raceste se pune frisca batuta si ciocolata rasa. (poza 5) Combinatia este delicioasa.

Prajitura mea a iesit mai mica. Daca o vreti mai inalta puneti 6 oua si la cantitati cite o lingura in plus.

 

TIPS-URI

1

Frisca batuta se pune peste prajitura dupa ce  se raceste

2

Deasupra se rade ciocolata amaruie cu lapte

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata 230393
retete culinare - Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata 230394
retete culinare - Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata 230395
retete culinare - Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata 230396
retete culinare - Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata 230398
retete culinare - Prajitura cu fructe, frisca si ciocolata 230399

COMENTARII (6)

Alina26 1

23.05.2013, 10:15

buna!!!

Rocsi 1

23.05.2013, 11:30

Buna prajitura

MotanLaOale 1

23.05.2013, 14:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S