Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Untul l-am topit in microunde timp de 30 de secunde, apoi l-am amestecat cu fructoza.
Am adaugat galbenusurile si am omogenizat compozitia.
Am pus iaurtul si faina impreuna cu praful de copt si am amestecat pana cand am obtinut o compozitie consistenta.
Am copt la 180 de grade aproximativ 25-30 de minute.
Fructele le-am taiat maruntel.
Dupa 25-30 de minute de la introducerea in cuptor, pandispanul se rumenise deja.
Am presarat fructele si putina scortisoara peste pandispan si le-am introdus din nou in cuptor.
Am lasat in cuptor timp de 10 minute, apoi am adaugat peste fructe spuma obtinuta din 4 albusuri, 4 linguri de fructoza si 1/2 lingurita cream tartar.
Am introdus prajitura din nou in cuptor si am redus temperatura la 150 grade Celsius. Am lasat sa capete o culoare aurie bezeaua, apoi am scos din cuptor si am lasat sa se raceasca.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult