Prajitura cu fructe si bezea

de alldaycooking in Prajituri, 1 Aug 2012 | 5739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pandispan
  • 90 gr unt
  • 4 linguri fructoza
  • 4 galbenusuri
  • 120 gr iaurt
  • 150 gr faina
  • 1 plic praf de copt (10 gr)
  • Fructe
  • 1 mana de cirese
  • 1 piersica
  • 3 caise
  • 5-6 capsuni
  • scortisoara
  • Bezea
  • 4 albusuri
  • 4 linguri fructoza
  • 1/2 lingurita cream tartar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fructe si bezea:

Untul l-am topit in microunde timp de 30 de secunde, apoi l-am amestecat cu fructoza.

Am adaugat galbenusurile si am omogenizat compozitia.

Am pus iaurtul si faina impreuna cu praful de copt si am amestecat pana cand am obtinut o compozitie consistenta.

Am copt la 180 de grade aproximativ 25-30 de minute.

Fructele le-am taiat maruntel.

Dupa 25-30 de minute de la introducerea in cuptor, pandispanul se rumenise deja.

Am presarat fructele si putina scortisoara peste pandispan si le-am introdus din nou in cuptor.

Am lasat in cuptor timp de 10 minute, apoi am adaugat peste fructe spuma obtinuta din 4 albusuri, 4 linguri de fructoza si 1/2 lingurita cream tartar.

Am introdus prajitura din nou in cuptor si am redus temperatura la 150 grade Celsius. Am lasat sa capete o culoare aurie bezeaua, apoi am scos din cuptor si am lasat sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe si bezea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine