Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 19 Mar 2013 | 4988 vizualizari

 

Daca tot am aceasta forma de silicon,zic hai s-o mai scot la treaba.....dar pentru ea,ar fi trebuit sa dublez ingredientele pentru ca este cam mare iar cand am scos-o s-a rupt; nimeni nu a observat, pentru ca nici nu s-a racit bine si era terminata.

 

INGREDIENTE

  • 1 plic praf de budinca de vanilie
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 170 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 80 g unt moale
  • gem (sa nu fie prea subtire)
  • lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Batem bine ouale cu zahar pana rezulta o spuma albicioasa. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si praful de budinca, untul moale, iar la sfarsit adaugam cate putin lapte, pana ce compozitia devine ca o smantana mai groasa. Rasturnam aluatul in tava cu hartie de copt, iar din loc in loc punem cu lingurita gem si dam tava la cuptor 30-35 minute.

Dupa ce s-a racit o pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de gutui si nuca