Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 2 Oct 2013 | 2587 vizualizari

 

Am facut gemuri din toate fructele,acum sa le combinam in aluaturi,zic!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 6 oua
  • 200 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan cu gem
  • 1 lingurita scortisoara
  • arome
  • miez de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Batem bine ouale cu un praf de sare si zahar, adaugam ulei cate putin batand energic, adaugam scortisoara, aromele, faina amestecata cu praful de copt, gemul, amestecam totul bine apoi rasturnam in tava unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt. Deasupra punem miezul de nuca si lasam la cuptor 30-40 minute. Dupa ce s-a racit pudram cu zahar si servim.

 

TIPS-URI

1

puteti pune nuca si in aluat

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu gem 265438
retete culinare - Prajitura cu gem 265439
retete culinare - Prajitura cu gem 265440
retete culinare - Prajitura cu gem 265441
retete culinare - Prajitura cu gem 265442
retete culinare - Prajitura cu gem 265443
retete culinare - Prajitura cu gem 265444
retete culinare - Prajitura cu gem 265445
retete culinare - Prajitura cu gem 265446
retete culinare - Prajitura cu gem 265447

COMENTARII (21)

ianculubita 1

03.10.2013, 10:06

Sim0na 1

03.10.2013, 10:58

ianculubita 1

03.10.2013, 16:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21