Prajitura cu gem si nuci

de AndreeaMaria in Prajituri, 15 Ian 2011 | 22374 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru COCA: 

  • 4 galbenusuri
  • 4 linguri de lapte
  • 1 pachet de margarina/untura
  • 1 praf de copt stins cu lamaie/otet
  • 4 linguri de zahar
  • faina cat cuprinde

Pentru compozitie:

  • 4 albusuri
  • 7 linguri de zahar
  • ~300 gr de gem de prune
  • nuci maruntite

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem si nuci:

Se amesteca ingredientele pentru coca si se pune faina pana se face o compozitie buna de intins.

Separat se bat albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.

Se intinde coca in tava,se pune peste ea un rand de gem,se presara nucile in ploaie si dupa aceea se pune un strat de albus.

Deasupra se rade coca -oprita in prealabil din compozitie.

Se baga la cuptor la foc potrivit pentru ~45 de minute

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem si nuci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

adicutza2007 1

03.04.2011, 23:48

Prajitura asta e dementiala! Magnifica! Nota 10! Arata ca cea facuta de bunica mea!!!!! Super! Felicitari!

ionela2682 1

12.05.2011, 09:39

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:53

reusita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu gem de prune