Prajitura cu iaurt

de nadiuta123 in Prajituri, 8 Feb 2012 | 2431 vizualizari

 

Delicioasa si pufoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cana zahar (250 gr)
  • 1 cana ulei 250 gr)
  • 1 cana zahar( 250gr)
  • 1 cana iaurt (250 gr)
  • 1 esenta de  rom
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt:

Ouale se separa .Intr-un castron se bat albusurile spuma,galbenusurile se bat cu zaharul si esenta si coaja de lamaie , dupa de sau amestecat bn se adauga uleiul treptat amestecand-se continuu.Praful de copt se amesteca cu faina si se adauga si aceasta treptat amestecandu-se mereu.Dupa ce sau amestecat bine toate acestea se adauga si albusul batut spuma si se amesteca cu lingura de jos in sus nu foarte mult pentru a deveni prajitura pufoasa.Se ia o tava orice forma doriti si ungeti-o cu ulei si tapetati-o cu faina adaugati compozitia si dati-o la cuptor pentru 30 -40 de minute

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu zahar pudra pe deasupa si cu inghetata.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu iaurt 145615
retete culinare - Prajitura cu iaurt 145616
retete culinare - Prajitura cu iaurt 145617

COMENTARII (20)

MIUTA 1

10.02.2012, 11:09

Ce bine arata,trebuie incercata reteta imi placeeee

nadiuta123 1

10.02.2012, 15:58

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S