Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul.
Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilinat.
Se incorporeaza compozitia de galbenusuri in cea de albusuri, apoi se adauga faina, iaurtul, praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie si coaja de lamaie.
Se spala merele, se curate de coaja si samburi si se taie cubulete potrivite.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu ulei si pesmet si se adauga merele tavalite putin prin faina (pt a nu se lasa la fundul prajiturii) si se da la cuptor.
Cand este aurie se scoate din cuptor, se pudreaza cu zahar si se taie in forma dorita.
Pofta buna !!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult