Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cum astazi am adunat 'resturile' din frigider aveam cateva iaurturi care se apropiau de termenul de expirare fiind peste 3 zile, si stiam ca nu se va consuma am trantit o prajitura ce s-a devorat imediat !
Va urez o seara frumoasa !
Intr-un vas batem spuma ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana ce acesta s-a topit, am adaugat iaurtul si am continuat sa mixez pana ce iaurtul s-a incorporat in compozitie incep sa adaug, esenta, rasatura de portocale si treptat uleiul .
Amestec faina cu praful de copt si il adaug treptat in compozitie si mixez bine dupa care cu lingura de lemn amestec stafidele si las pt 5 minute la odihnit.
In tava am acoperit fundul tavii cu hartie de copt si bordurile le-am uns cu ulei.
Am adaugat compozitia si am dat-o la cuptor la foc potrivit pana ce acesta s-a rumenit.
Am facut testul cu scobitoarea si am lasat la racorit .
Dupa ce aceasta s-a racit am pudrat cu zahar pudra !
Pofta buna !
1
Foarte important ca la orice prajitura sa nu se deschida usa cuptorului la primele 25 minute .
2
Sfatidele sunt optional, cine nu are e buna si fara !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult