Prajitura cu iaurt si zmeura

de Constelatialeu in Prajituri, 15 Iul 2013 | 9142 vizualizari

 

Aveam un iaurt grecesc,niste zmeura si oare`ce chef de prajiturit......

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 400 g iaurt grecesc Pilos
  • 1 pahar zahar
  • 1 si 1/2 pahar faina
  • 1 pahar ulei
  • 1 pliculet praf de copt cu sofran
  • 300 g zmeura
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si zmeura:

Ouale impreuna cu zaharul se mixeaza bine, se adauga uleiul ca la maioneza, apoi iaurtul si se omogenizeaza bine. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt. Tapetam o tava (cca 28/22) cu hartie de copt, turnam amestecul, deasupra punem zmeura si presaram 2-3 linguri de zahar. Dam tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii. A mea a iesit un pic ''bronzata'',ca era cat pe ce sa uit ca am bagat-o la cuptor.....nu faceti ca mine.....

Se lasa sa se raceasca si se portioneaza...

 

TIPS-URI

1

masuram cu acelasi pahar toate ingredientele....

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu iaurt si zmeura-0
Prajitura cu iaurt si zmeura-1
Prajitura cu iaurt si zmeura-2
Prajitura cu iaurt si zmeura-3
Prajitura cu iaurt si zmeura-4
Prajitura cu iaurt si zmeura-5
Prajitura cu iaurt si zmeura-6
Prajitura cu iaurt si zmeura-7
Prajitura cu iaurt si zmeura-8
Prajitura cu iaurt si zmeura-9

COMENTARII (32)

Geanina87 1

15.07.2013, 22:08

si eu vreau...

alilianaa 1

15.07.2013, 22:40

buna, buna!

babi5 1

07.10.2014, 07:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04