Prajitura cu mac

de Denissa in Prajituri, 17 Ian 2013 | 9226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana mac macinat
  • 1 cana gris
  • 1 cana lapte cald
  • 1 cana zahar
  • 4 lingur ulei
  • 3 oua
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mac:

Grisul se pune la inmuiat cu laptele cald o jumatate de ora.

Ouale se bat tare, se adauga treptat uleiul, zaharul, macul si grisul impreuna cu laptele. Totodata se adauga si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

Se amesteca pana devine o compozitie omogena. Se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina (sau tava acoperita cu foaie de copt).

Se coace la foc potrivit pana trece testul cu scobitoarea.

Se lasa sa se raceasca in tava se presara cu zahar pudra.

 

TIPS-URI

1

Eu am macinat doar jumatate din cantitatea de mac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mac" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Revani, prajitura insiropata cu gris