Prajitura cu magiun de prune

de RuxyRux in Prajituri, 13 Dec 2010 | 13967 vizualizari

 

Aveam de mult in plan sa fac reteta Adrianei de prajitura Agapia, si imi era pofta in acelasi timp de ceva cu magiun de prune, atunci am ales sa fac foile de la Agapia si le-am umplut cu gem...minunata...si multumesc Adriana!

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri apa
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 lingurite bicarbonat de amoniu stins cu lamaie( eu am inlocuit cu bicarbonat de sodiu, deoarece nu-mi place sub nici o forma amoniacul)
  • faina cat sa iasa un aluat numai bun de intins.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu magiun de prune:

Am amestecat ingredientele  si am framantat aluatul. Am facut 4 foi mai micute. Le-am copt pe spatele tavii la 180 grade timp de zece minute fix pe fiecare in parte. Am lasat sa se raceasca.

Le-am umplut apoi cu gem si le-am suprapus..si am lasat prajitura  sa se  inmoaie acoperind cu o folie de prospetime si cu o hartie pergament. Apoi le-am taiat frumos si le-am pudrat ...o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu magiun de prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (14)

mena29 1

13.12.2010, 21:45

Sa sti ca-mi place mult prajiturica asta

RuxyRux 1

13.12.2010, 21:46

Menaaaa....multumesc

kamy 1

13.12.2010, 23:45

ce bine mi-ar pica o buc acuma 5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu caise si bezea