Prajitura cu mere

de camelia75 in Prajituri, 15 Mai 2014 | 869 vizualizari

 

Prajitura cu mere – in 35 de minute cu tot cu pregatirea ingredientelor am obtinut o prajitura pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 200 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 2 oua medii
  • 150 gr unt
  • 100 ml lapte dulce
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere:

1.Mixati untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat pana capata consistenta unei creme.
2.Adaugati ouale si mixati bine.
3.Amestecati faina cernuta cu praful de copt bicarbonatul si sarea.Puneti jumatate din amestecul cu faina peste compozitia din bolul mixerului si cu ajutorul unei palete din plastic o incorporati,apoi mixati din nou.
4.Adaugati laptele,esenta de vanilie,amestecul de faina ramas si mixati pana se omogenizeaza.
5.Ungeti baza si peretii vasului cu putin unt si asezati merele taiate felii,apoi turnati compozitia.
6.Apasati MENU,programul BAKE,temperatura de 180 gr,apoi COOKING TIME si selectati 45 minute.
7.Apasati START si inchideti capacul.
8.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.
9.Scoateti prajitura din vas numai dupa ce s-a racit.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu mere 319502
retete culinare - Prajitura cu mere 319505
retete culinare - Prajitura cu mere 319508
retete culinare - Prajitura cu mere 319513

COMENTARII (9)

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 16:06

minunata prajitura

Rocsi 1

15.05.2014, 20:29

Foarte buna si imi place!

merisor 1

15.05.2014, 22:21

Ce buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21