Prajitura cu mere necoapta(de post)

de Michelle in Prajituri, 12 Mar 2010 | 16400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mere rase
  • 2 plic budinca vanilie
  • 600 ml apa
  • 300 gr zahar
  • 300 gr biscuiti simpli
  • 200 ml frisca vegetala
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere necoapta(de post):

Merele impreuna cu 550 ml apa si zaharul se pun la foc,cand fierb se adauga ,praful de budinca diluat in 50 ml apa,cand s-a ingrosat luam de pe foc si adaugam un pic de scortisoara.

Se tapeteaza o tava cu folie se adauga jumatate din mere apoi se pune un strat de biscuiti ,merele ramase si biscuiti.Se lasa cca 3 ore sa se raceasca bine...

Apoi se rastoarna pe o tava se portioneaza si se orneaza cu frisca si scortisoara!

 

TIPS-URI

1

simplu ,rapid si bun

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu mere necoapta(de post) 21877
retete culinare - Prajitura cu mere necoapta(de post) 21878
retete culinare - Prajitura cu mere necoapta(de post) 21879
retete culinare - Prajitura cu mere necoapta(de post) 21880
retete culinare - Prajitura cu mere necoapta(de post) 21881
retete culinare - Prajitura cu mere necoapta(de post) 21882
retete culinare - Prajitura cu mere necoapta(de post) 21883
retete culinare - Prajitura cu mere necoapta(de post) 21884
retete culinare - Prajitura cu mere necoapta(de post) 21885

COMENTARII (15)

DIANA B 1

04.10.2010, 13:09

La favorite !

elena1988 1

02.02.2011, 16:36

ccrisstiana 1

16.01.2012, 17:30

o adaug la favorite! chiar merita incercata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!