Prajitura cu mere si glazura de ciocolata

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 57612 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

16.02.2010, 16:08

ceva delicios de post

crisad 1

17.02.2010, 14:27

cred ca voi incerca si eu pt post

silvi0ara 1

18.02.2010, 11:48

Ce bine arata.

dicarmencitta1957 1

23.02.2010, 22:01

Usoara,chiar foarte buna pentru post si arata si tare gustos.Sigur o voi incerca.

Dnelutza 1

24.02.2010, 21:58

hmmm, e buna si de post...

ionela2682 1

11.03.2010, 19:29

of of ce bine arata!

diaconta 1

12.11.2010, 08:26

Bucataras de ce nu m-ai strigat la prajitura ta?poate pentru ca nu existam pe atunci imi place

lia maria 1

12.11.2010, 11:16

mai sunt 3 zile, pana intram in post si prajiturica asta e super am s-o incerc

Lau 1

25.02.2011, 10:24

NUBYRA 1

22.01.2012, 17:20

CE INSEAMNA PENTRU TINE TEMPERATURA MEDIEß

Bucataras 1

22.01.2012, 18:26

nici mic, nici maxim ... 180 grade la cuptoarele de acest tip

jolygina 1

16.08.2012, 00:09

super

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:44

reisnaor_2006 1

11.11.2014, 10:08

o bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- naut in stil oriental