Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Foarte sceptica cu aceasta prajitura !!! Ca si altii am strimbat din nas cand am auzit de un dulce cu legume... Dar curiozitatea e mare :)) ... Asa ca m-am pus ,am executat si acum e una din prajiturile mele preferate ! Cine nu a incercat-o pana acum ii recomand sa o incerce.Gustul morcovului nici nu se simte ...iar copii au adorat-o !!!
Curatam morcovii,ii spalam si ii dam prin razatoarea cu ochi mici.
Intr-un bol punem ouale si le mixam cu zaharul.Adaugam uleiul,morcovii ( storsi bine de zeama ) si amestecam.
La urma adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si scortisoara.
Amestecam bine totul.
Tapetam o forma de chec cu hartie de copt ( sau ungem cu unt si tapetam cu faina ) si punem compozitia .
Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 20 minute.( depinde de cuptor -faceti testul cu scobitoarea)
Cand este gata,se scoate si se lasa sa se raceasca.
Se glazureaza cu ciocolata topita.( optional)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult