Prajitura cu mure

de rodicamaria in Prajituri, 8 Dec 2013 | 4504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 130 g zahar
  • 80 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • o lingurita cacao
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 200 g mure
  • 50 g unt
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mure:

Ouale se amesteca cu 70 g zahar la care se adauga coaja de lamâie. Treptat se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacao. Dupa ce se amesteca bine toate ingredientele se pune si ciocolata rasa.

Se tapeteaza cu unt o tava 22 x 22 si se presara restul de zahar peste unt, apoi fructele si se acopera cu aluat. Se da la cuptorul încins în prealabil si se lasa pana trece proba cu scobitoarea.

Dupa ce este gata, se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se portioneaza.Se pudreaza cu zahar.

 

TIPS-URI

1

Eu am facut cu mure din congelator.Cred ca merge cu orice fel de fructe care se preteaza la un aluat cu ciocolata : visine , fructe de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mure" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu "Ceva fin" si zmeura