Prajitura cu nuca

de Bucataras Monica in Prajituri, 30 Iun 2013 | 4666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 1 cana zahar
  • 1 cana smantana
  • 1 cana si jumatate de faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru glazura
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 esenta rom
  • 200 g nuca
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca:

Se bat ouale cu zaharul,se adauga smantana apoi faina amestecata cu praful de copt.Se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina. Dupa coacere se taie cubulete si se lasa la racit.

Prepararea glazurii: Se amesteca laptele cu zaharul,cacao si margarina la foc mic. Dupa ce se topeste margarina si zaharul luam de pe foc si amestecam cu esenta de rom. Lasam sa se raceasca. Se ia fiecare bucatica ,se inmoaie in glazura si se trece prin nuca.

TIPS-URI

1

Reteta este asemanatoare cu "tavalita" doar ca aceasta este prin nuca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

laura_n 1

30.06.2013, 15:20

o bunatate

diaconta 1

30.06.2013, 19:05

imi place tavalita asta

Bucataras Monica 1

30.06.2013, 19:20

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca, caramel si ciocolata