Prajitura cu nuca de cocos

de mihaelaM in Prajituri, 28 Apr 2011 | 2724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 3cani faina
  • 1cana zahar
  • 1cana cocos colorat
  • 3oua
  • 1plic praf de copt
  • un praf sare
  • coaja de la o lamaie
  • 2cani lapte
  • PT GLAZURA
  • 250ml lapte
  • 1 plic gelatina
  • 2ciocolate albe(200gr)
  • cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos:

Intr-un lighenas am pus toate ingredientele pt aluat si le-am mestecat pur si simplu cu un tel.Dupa ce am amestecat bine am pus compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si am dat la cuptor timp de 45 min.

Intre timp m-am apucat sa fac glazura:am pus laptele impreuna cu ciocolata rupata bucati intr-un ceaun ca sa se topeasca.

Plicul de gelatina l-am preparat conform instructiunilor de pe ambalaj.

Dupa ce ciocolata sa topit si a dat intr-un clocot am stins focul si am adaugat gelatina.Am lasat sa e raceasca.

Odata coapta prajitura am lasat-o si pe ea sa se raceasca dupa care am pus glazura deasupra,am presarat cu nuca de cocos si am dat la rece.POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

ca masura folosim aceiasi cana

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu nuca de cocos 101231
retete culinare - Prajitura cu nuca de cocos 101232
retete culinare - Prajitura cu nuca de cocos 101233
retete culinare - Prajitura cu nuca de cocos 101234
retete culinare - Prajitura cu nuca de cocos 101235
retete culinare - Prajitura cu nuca de cocos 101236
retete culinare - Prajitura cu nuca de cocos 101237
retete culinare - Prajitura cu nuca de cocos 101238

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

02.05.2011, 14:06

delicioasa

mihaelaM 1

07.05.2011, 11:15

multumesc mamaie

adry88 1

14.05.2011, 17:50

foarte multa culoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18