Prajitura cu nuca de cocos

de camelia_elena in Prajituri, 6 Apr 2013 | 4249 vizualizari

 

Delicioasa si in zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri apa minerala
  • 18 linguri faina
  • 1 cana nuca de cocos
  • 3 sticlute de esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • Pentru glazura:
  • 6 linguri de cacao
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de apa
  • 6 linguri de zahar( brun sau normal)
  • 100 gr de alune nesarate pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca de cocos:

Se amesteca ingredientele: zaharul, esenta de vanilie, uleiul, apa minerala, nuca de cocos, praful de copt amestecat cu faina si se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit cca.20-30 de minute.

Dupa ce scoateti prajitura din cuptor o glazurati si presarati alunele macinate.

Pentru a prepara glazura se pun toate ingredintele pe foc si se astepta sa fiarba putin.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

07.04.2013, 12:48

diana_k 1

08.04.2013, 16:24

cred ca e foarte buna prajitura

camelia_elena 1

08.04.2013, 17:37

@ diana_k: chiar e toata lumea care a gustat mi-a cerut reteta :*

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ochi de paun