Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am facut-o pentru prima data si e minunat de buna!
CREMA
1 pachet margarina
200 gr nuca macinata
100 gr zahar
200-250 ml cafea preparata
2-3 linguri cacao 1 lingura nuca cocos
FRECI OUALE CU ZAHARUL, MARGARINA ,FAINA CU PRAFUL DE COPT,LAPTELE,ESENTA.COMPOZITIA SE PUNE INTRO TAVA TAPETATA(NU PREA MARE TAVA).CAND E COAPTA O SCOTI,TAI MARGINILE SI INSIROPEZI PUTIN BLATUL.
FRECI MARGARINA CU ZAHARUL.NUCA O PUI IN CAFEAUA FIERBINTE PENTRU A SE OPARI PUTIN SI O LASI SA SE RACEASK.
KND E RECE O ADAUGI IN MARGARINA,APOI PUI CACOA,MARGINILE BLATULUI SFARAMITATE SI ORNEZI CU NUCA DE COCOS.O PUI LA RECE.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult