Prajitura cu nuca si cafea

de Rocsi in Prajituri, 26 Dec 2009 | 9692 vizualizari

 

Am facut-o pentru prima data si e minunat de buna!

 

INGREDIENTE

 

  • BLAT
  • 2oua
  • 2 cani zahar
  • 2 linguri unt
  • 2 plicuri praf copt
  • 1 cana lapte
  • esente
  • faina kt sa iese un alut putin mai tare k la chec

CREMA

1 pachet margarina

200 gr nuca macinata

100 gr zahar

200-250 ml cafea preparata

2-3 linguri cacao 1 lingura nuca cocos  

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca si cafea:

FRECI OUALE CU ZAHARUL, MARGARINA ,FAINA CU PRAFUL DE COPT,LAPTELE,ESENTA.COMPOZITIA SE PUNE INTRO TAVA TAPETATA(NU PREA MARE TAVA).CAND E COAPTA O SCOTI,TAI MARGINILE SI INSIROPEZI PUTIN BLATUL.

FRECI MARGARINA CU ZAHARUL.NUCA O PUI IN CAFEAUA FIERBINTE PENTRU A SE OPARI PUTIN SI O LASI SA  SE RACEASK.

KND E RECE O ADAUGI IN MARGARINA,APOI PUI CACOA,MARGINILE BLATULUI SFARAMITATE SI ORNEZI CU NUCA DE COCOS.O PUI LA RECE.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu nuca si cafea 13037
retete culinare - Prajitura cu nuca si cafea 13038
retete culinare - Prajitura cu nuca si cafea 13039
retete culinare - Prajitura cu nuca si cafea 13040
retete culinare - Prajitura cu nuca si cafea 13041
retete culinare - Prajitura cu nuca si cafea 13042

COMENTARII (6)

msarris 1

25.09.2013, 15:56

in margarina adaugi doar nuca sau pui si cafeaua?

Rocsi 1

25.09.2013, 17:22

Giana, este suficeint un plic de praf de copt. Eu am gasit reteta intr-o revista si nu stiam foarte multe atunci despre gatit, dar ajunge un plic...

Rocsi 1

25.09.2013, 17:23

Msarris nuca o amesteci cu cafeaua fierbinte si o lasi sa se raceasca, apoi o incorporezi in margarina...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D