Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Blat
Biscuitii ii macinam cu robotul sau cu masina de tocat, adaugam zaharul pudra, untul topit si esenta de vanilie. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Intr-o tava cu pereti detasabili, se pune amestecul si se taseaza bine cu o lingura, se da la frigider cat pregatim crema.
Crema
Frisca lichida impreuna cu ciocolata rupta bucatele, se pun la foc mic, amestecand continuu pana ce se topeste; acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca foarte bine cateva ore. O mixam pana ce isi dubleaza volumul.
Perele le punem intr-o strecuratoare sa se scurga bine.
Smantana o mixam impreuna cu zaharul pana ce se topeste, adaugam frisca, jumatate din pere pe care le-am tocat marunt, amestecam bine dupa care turnam 1/2 peste biscuiti; adaugam perele ramase (eu le-am curatat de coaja), restul de crema si dam la frigider cateva ore.
Se decoreaza dupa preferinta.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult