Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Va poftesc la un dulce de sezon!!
Ungem cu unt din belsug o forma de copt, asezam felii de pere taiate subtiri, fara samburi si casuta, restul perelor ramase, curatate de coaja, le taiem cubulete si le dam deoparte.
Intr-un vas batem bine galbenusurile cu zahar si arome, adaugam faina cu praful de copt, ciocolata topita in 60 g unt si racita, perele cubulete iar la urma albusurile batute spuma cu un praf de sare. Amestecam usor cu o spatula apoi rasturnam in tava si lasam la cuptor 30-40 minute, iar dupa ce s-a racit in tava, o rasturnam pe un platou si servim.
1
aceasta prajitura se serveste cu lingurita pentru ca perele din tava-si lasa suc,de asemenea si cubuletele din compozitie
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult