Prajitura cu pere si prune

de mirela0911 in Prajituri, 30 Aug 2011 | 7434 vizualizari

 

O prajitura simpla si racoroasa, numa' buna pe caldura asta.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250g zahar
  • 8 lg ulei
  • 300g faina
  • 1 varf cutit sare
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de portocala/lamaie
  • 5 lg iaurt
  • pere si prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu pere si prune:

Se curata perele de coaja, se spala si se taie felii cum doriti. Prunele se spala, se scot samburii si se taie in patru.

Ouale se mixeaza bine cu zaharul, se adauga sarea, coaja de portocale, uleiul, iaurtul iar la final se pune faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava unsa bine cu unt, se aseaza deasupra perele si prunele si se da la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute (se face testul cu scobitoarea. 

Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar si se serveste cu multa placere. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice fel de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu pere si prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

01.09.2011, 12:29

un deliciu de prajitura

ANCA 1

29.09.2012, 16:00

azi o fac a doua oara, e ff buna!!

mirela0911 1

29.09.2012, 18:32

Ma bucur mult ca iti place Anca!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dinte negru