Prajitura cu piersici, mandarine si brinza dulce

de ela in Prajituri, 13 Mar 2010 | 6695 vizualizari

 

se topeste in gura pur si simplu,dispare rapid din tava...

 

INGREDIENTE

  • 900gr branza dulce,
  • 1borcan compot de piersici,
  • 1conserva mandarine,
  • 7oua,
  • 11linguri zahar+3linguri+300gr,
  • 11linguri ulei,
  • 12linguri zahar,
  • 12linguri lapte,
  • 13linguri faina,
  • 1plic praf de copt,2
  • oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici, mandarine si brinza dulce:

Se scot fructele din compot si se pun la scurs pe o sita mare.

Se separa galbenusurile de albusuri.

Se freaca galbenusurile cu 11linguri de zahar pana se albesc si se topeste zaharul,se adauga incet uleiul,frecand incontinuu,dupa care se adauga treptat laptele,faina si un praf de copt.

Se unge o tava mai mare cu unt,se tapeteaza cu faina si se rastoarna compozitia si se baga in cuptor la foc potrivit 25minute.

Intre timp se separa celalalte doua oua,se bat albusurile cu furculita,apoi se adauga galbenusurile,branza dulce,3linguri zahar si chiar o lingura de zahar pudra cu vanilie si se omogenizeaza bine.

Se scoate blatul din cuptor si se pun deasupra piersicile taiate felii si mandarinele,branza si cele 7albusuri batute spuma cu cele 300gr zahar devenite o bezea.

Se da din nou la cuptor,la foc mic inca 25minute pana bezeaua capata o crusta aurie.

Lasati sa se raceasca si taiati prajitura cu un cutit trecut prin apa race

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici, mandarine si brinza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

LaDy_Alina 1

15.03.2010, 01:36

hey stai....azi ai facut prajitura?....pai imi spusesei k doar mancare in vasul roman faci...deci...mni-ai tras teapa....

ela 1

15.03.2010, 01:49

nu,prajitura am facut-o ieri seara

ela 1

15.03.2010, 02:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu frisca si piersica