Prajitura cu piersici si bezea

de -Licurici- in Prajituri, 14 Iul 2015 | 2605 vizualizari

 

Prajitura inspirata din revista Libertatea pentru femei - Retete de colectie

 

INGREDIENTE

  • 6 piersici
  • 5 oua
  • 2 cani zahar
  • o cana lapte
  • o cana ulei
  • 2 cani si jumatate faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un plic praf de copt
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si bezea:

  • Am separat ouale, galbenusul de albus.
  • Am mixat galbenusurile cu o cana de zahar si zaharul vanilat pana galbenusurile isi deschid culoarea, cam 5 min.
  • Am adaugat uleiul, amestecand continuu, apoi laptele, faina si praful de copt.
  • Aluatul l-am pus intr-o tava cu hartie de copt si l-am dat la cuptor pentru 7 min.
  • Dupa 7 min, am scos tava si am aranjat piersicile taiate feliute deasupra aluatului, apoi am mai dat la cuptor pentru 25 min.
  • Am batut albusurile tare cu un praf de sare si o cana de zahar si, dupa cele 25 min., am scos tava si am adaugat albusurile peste fructe.
  • Am mai lasat 45 min la cuptor, pana s-a facut bezeaua. Se poate lasa chiar si o ora, daca bezeaua nu este gata, aramie.
  • Se serveste dupa ce se lasa la racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si bezea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu visine, piersici si ciocolata