Prajitura cu piersici si bezea

de diana_k in Prajituri, 26 Iun 2010 | 18050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6  oua
  • 10 linguri apa minerala
  • 6 linguri ulei
  • 500 g zahar
  • 250g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 4-5  piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici si bezea:

galbenusurile le frecam cu 250g zahar,

turnam treptat apa minerala, apoi uleiul si amestecam bine, apoi punem faina si praful de copt.
turnam compozitia in tava.
piersicile le taiem felii si le asezam frumos peste compozitia de blat.
introducem tava in cuptorul incalzit bine si o lasam aproximativ 15-20 de minute, cat sa fie blatul copt pe jumatate.
intre timp batem bine albusurile cu 250g zahar, turnam usor bezeaua in tava si o nivelam frumos.
introducem tava in cuptor pt 10 minute dupa care dam focul la mic, pana se usuca bezeaua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici si bezea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri glazurate