Prajitura cu piscoturi, mascarpone si mure

de luminita20_2006 in Prajituri, 17 Feb 2015 | 1396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 folii piscoturi
  • -200 ml sirop sau compot pentru insiropat
  • Crema:
  • 200 gr mure
  • 200 gr mascarpone
  • -150 gr zahar
  • 150 gr frisca
  • -1 lingurita gelatina hidratata in 50 ml apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, mascarpone si mure:

Se pun intr-o caricoara murele zdrobite putin cu furculita si zaharul se dau la foc mic doar cat sa se topeasca zaharul apoi se lasa la racit. Se adauga gelatina hidratata si topita pe baie de abur peste mure Se bate bine frisca apoi se pune mascrpone peste si murele. Se mixeaza.

Intr-o tava se pun psicoturile insiropate apoi crema. Se da la rece cel putin 1 h.

 

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

18.02.2015, 13:46

Panacris 1

18.02.2015, 17:18

Rocsi 1

18.02.2015, 21:26

Mmm, delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L