Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Lasam foile de placinta sa se usuce apoi le rupem bucati sau le taiem cu cutitul.
Intr-un vas mai inalt punem ouale si le batem bine cu uleiul apoi punem cana de iaurt, praful de copt, esenta, zaharul si zaharul vanilat. Omogenizam f bine compozitia, apoi adaugam foile de placinta si cu grija omogenizam din nou.
Turnam compozitia intr-o tava si bagam la cuptor preincalzit la 180 de grade pt. 25-30 de min.
Intre timp preparam siropul: punem la caramelizat zaharul si apoi turnam apa pe care o lasam sa fiarba la foc mic pina scade un pic, inainte sa-l dam jos punem si coaja rasa de la o portocala si mai lasam un pic pe foc iar la final turnam sucul de la cele 2 portocale si oprim focul.
Scoatem prajitura din cuptor si turnam siropul peste ea cit e calda apoi lasam sa se raceasca si o putem taia.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult