Prajitura cu portocale si migdale- Philips Multicooker

de Oana in Prajituri, 3 Iul 2014 | 7176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar pudra
  • 4 linguri faina
  • coaja rasa de la o portocala
  • o portocala mare
  • 3 linguri fulgi de migdale
  • un praf de sare
  • cateva picaturi de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu portocale si migdale- Philips Multicooker:

Portocala se taie felii, indepartand pielea alba si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.

Se separa ouala, albusurile se bat spuma cu u praf de sare si cu cateva picaturi de lamaie. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra pana se albesc si se umfla. Se adauga faina, putin cate putin, amestecand usor cu o spatula. Se adauga apoi albusurile peste galbenusuri, amestecand usor, de sus in jos.

Se unge vasul de ma Multicooker cu putin ulei si se rastoarna amestecul de prajitura. Se aranjeaza deasupra feliile de portocala si  se presara fulgii de migdale.

Se seteaza programul BAKE-->Cooking TIME 30 minute-->TEMPERATURA 180 grade--> START.

Cand programul s-a terminat, se lasa prajitura putin la racit si apoi se rastoarna pe un platou. Se pudreaza cu zahar pudra si se poate servi cu o crema de ciocolata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu portocale si migdale- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura dietetica cu capsuni