Prajitura cu prune a la Augsburg ( Augsburger Zwetschgendatschi)

de danakarin in Prajituri, 9 Oct 2011 | 11760 vizualizari

COMENTARII (22)

Cris2711 1

09.10.2011, 09:23

Bun venit,bun zwetschgendatschi tau

danakarin 1

09.10.2011, 09:44

multzumesc, , si eu am citit retzeta ta, cu un aluat mai usor, am sa incerc si varianta asta!!

Ina 1

09.10.2011, 09:54

Ce bine arata! Bun venit!

danakarin 1

09.10.2011, 09:57

Multzumesc , Ina

adry88 1

09.10.2011, 10:27

o bunatate

Lau 1

09.10.2011, 10:47

place

adasev12 1

09.10.2011, 10:47

bai, sa mai spuna cineva ca eu sunt somnambula ...uite rate aici, ce face lumea la 4 dimineata...cred ca nu aveai somn si aveai pofte ......cum am si eu acum uitandu-ma la prajiturica ta ....f buna, imi plac prunele mult

danakarin 1

09.10.2011, 11:00

Sa stii ca nu aveam somn....dar prajitura nu am facut-o noapea . Circulam aiurea prin Internet si am dat de pagina voastra si am hotarit sa ma asociez... .
Daca as fi avut prune bistritene afr fi iesit si mai buna....

diaconta 1

09.10.2011, 11:25

bun venit super prajitura

danakarin 1

09.10.2011, 11:27

Va multzumesc tuturor pt primirea calduroasa...

Rocsi 1

09.10.2011, 12:57

bine ai venit foarte buna prajiturica pregatita de tine

deliciousflavours 1

09.10.2011, 13:31

Arata bine, trebuie sa fie f buna!

mirela0911 1

09.10.2011, 14:00

Tare buna prajitura ta si bun venit!

mamaieelena 1

09.10.2011, 14:02

delicioasa

MIUTA 1

09.10.2011, 14:06

Super

lacrimioara 1

09.10.2011, 15:04

arata super

kamy 1

09.10.2011, 22:57

superbuna

LUK 1

10.10.2011, 08:26

delicioasa

MotanLaOale 1

10.10.2011, 10:06

buna buna

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 13:55

delicioasa

alinutzika 1

10.10.2011, 14:57

imi place

Cris2711 1

10.10.2011, 17:35

Danakarin nu am realizat ca mi-ai vizionat reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere