Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am mai mancat dar nu am facut niciodata,am spus sa incerc si am reusit.Este foarte buna,v-o recomand.
Mixam foarte bine ouale cu zaharul si praful de sare, pana ce devin ca o crema si zaharul e topit. Adaugati laptele, uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt.
Compozitia rezultata o turnam intr-un vas de yena.Rabarbura pe care in prealabil am curatat-o o taiem bucatele potrivite si o amestecam cu o lingurita de zahar si faina si o repartizam uniform in vas peste compozitie.
Incingem cuptorul la 200 de grade si o lasam pana se rumeneste.Facem testul cu scobitoarea.Pofta buna.
1
Rabarbura o putem amesteca cu o lingurita de faina inainte sa o punem peste compozitie ca sa nu se duca toata la fundul vasului si sa ramana la suprafata.
2
in loc de faina putem folosi o lingurita de gris.
3
peste rabarbra trebuie pus putin zahar ca sa ramana acrisoara la gust,este tot farmecul prajiturii.
4
putem sa-i facem o bezea din albus deasupra.
5
daca nu amestecam rabarbura cu zahat putem la sfarsit cand este gata prajitura sa o stropim cu glazura de ciocolata sau cu sirop de fructe de padure.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult