Prajitura cu struguri

de Gabbo in Prajituri, 7 Iul 2013 | 2039 vizualizari

 

Este foarte usor de facut si este foarte gustoasa pentru cine iubeste strugurii. :D

 

INGREDIENTE

  • 200gr faina
  • 3 oua
  • 120 gr zahar
  • 120 gr unt
  • un praf de copt
  • un varf de sare
  • 200gr de struguri albi
  • 200gr struguri negri
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:

Se spala si se scurg stuguri, dupa care ii taiem in jumatati pentru a putea sa le extragem samburi.

Intr-un vas se pun ouale cu zaharul si se amesteca pana zaharul se topeste, apoi adaugam untul ce in prealabil a fost taiat in bucati mai mici pentru a se inmuia.
Urmeaza praful de copt si faina cernute pentru ca prajitura sa nu aibe cocoloase. Adaugam si un varf de cutit  de sare si amestecam bine pana compozitia este omogena.Spre final adaugam si strugurii si amestecam fara a zdrobi bobitele de struguri.

Intr-o tava tapetata asezam compozitia si o bagam la cuptor timp de 40 de minute la 180'. Cuptorul il inclazim dinainte de a introduce prajitura.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu struguri-0
Prajitura cu struguri-1
Prajitura cu struguri-2
Prajitura cu struguri-3
Prajitura cu struguri-4
Prajitura cu struguri-5

COMENTARII (11)

nilgun 1

28.07.2013, 15:49

ce bine arata

Gabbo 1

28.07.2013, 16:17

multumesc... ieri seara am facut-o cu cirese si este la fel de gustoasa

Panacris 1

29.08.2013, 10:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41