Prajitura cu struguri

de noiinbucatarie in Prajituri, 3 Oct 2016 | 3195 vizualizari

 

Delicios pandispan facut pentru provocarea isterioasa :) reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/prajitura-cu-struguri/

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 125 ml ulei
  • 100 g crema de branza sau 1 borcanel de iaurt mic ( 140g)
  • 200 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • struguri
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu struguri:

Mai intai separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si cu crema de branza sau cu iaurtul si le adaugam usor peste albusuri.

Amestecam cu o lingura de lemn.

Adaugam si faina si praful de copt. Tapetam tava cu hartie de copt si adaugam compozitia.  Tava mea nu este una mare, are 21/21 de cm.

Deasupra punem strugurii si dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 35-40 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

O lasam la racit si portionam. Eu am adaugat deasupra un praf de zahar.

 

TIPS-URI

1

Puteti pudra deasupra cu zahar pudra.

2

Puteti adauga si diferite esente.

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu struguri-0
Prajitura cu struguri-1
Prajitura cu struguri-2
Prajitura cu struguri-3
Prajitura cu struguri-4
Prajitura cu struguri-5
Prajitura cu struguri-6

COMENTARII (24)

dantes

dantes 1

16.10.2016, 06:37

Buna!

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

16.10.2016, 12:34

Merci!

Panacris

Panacris 1

16.10.2016, 20:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!