prajitura cu visine

de barcaurobertina in Prajituri, 25 Iul 2009 | 1362 vizualizari

 

Merita incercata este super la gust

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg visine
  • 3 oua
  • 2 pahare zahar
  • 1 pahar cu ulei
  • 1 pahar cu lapte
  • 3 pahare faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • esente
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA prajitura cu visine:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si un praf de sare.


Apoi se adauga galbenusurile, uleiul, laptele, coaja de lamaie, esentele , zaharul vanilat si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.


Dupa ce se toarna compozitia in tava de aragaz unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt se adauga visinele date prin faina.


POFTA BUNA!

 

COMENTARII (1)

Bunica 1

26.07.2009, 13:35

Bine ai venit alaturi de noi, Robertina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI