Prajitura cu visine

de laura_n in Prajituri, 3 Feb 2013 | 6380 vizualizari

 

iarasi pofta...de data asta de o prajitura cu visine. zis si facut, si mai proaspata de atat nici nu cred ca se poate :)))) si nici mai simpla de atat...dar delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 1 praf copt
  • 1 canita ulei
  • 2 cani lapte
  • 2 oua
  • 300 gr visine (congelate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Intr-un castron, am pus faina cu praful de copt si am adaugat zaharul. 

Ouale le-am batut cu ulei si cu laptele. Compozitia lichida am turnat-o peste faina cu zahar si am omogenizat bine.

Am pudrat cu unt si faina o forma de copt, am turnat compozitia, am aruncat peste ea visinele decongelate, am dat la cuptor si am copt cam 40 min la foc mediu.

Dupa ce s-a copt, am scos de la cuptor, am lasat-o un pic sa se raceasca, dupa care am scos-o pe un suport.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu visine 202045
retete culinare - Prajitura cu visine 202046
retete culinare - Prajitura cu visine 202047

COMENTARII (48)

laura_n 1

13.02.2014, 13:34

aaah, Susu, ce pofta mi-ai facut ) tre sa ne dai si noua acum ) muaah!

Tuxedo 1

02.03.2014, 23:45

arata foarteee bine!

reisnaor_2006 1

03.03.2014, 12:54

FELICITARI,DELICIOASA

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21