Prajitura cu visine

de laura_n in Prajituri, 3 Feb 2013 | 9727 vizualizari

COMENTARII (48)

alba_zori 1

04.02.2013, 11:59

wow ce buna,arata demential!

laura_n 1

04.02.2013, 12:10

acoria: da, se incadreaza perfect in forma aia. nu este prea mica, poti incerca, are diametrul de 24 sau 26 cred. a fost la set cu inca una, le-am luat de la Ikea

laura_n 1

04.02.2013, 12:10

va multumesc

Criss 1

04.02.2013, 13:27

Foarte faina prajitura.

alinutza1983 1

04.02.2013, 13:45

ce-as manca si eu o prajitura din asta!

acoria 1

04.02.2013, 14:17

azi o sa o fac! am luat forma de copt la oferta 1+1, dar mi-a fost frica sa coc in ea... dupa masa o sa incerc, am visine puse in borcan... multumesc!

laura_n 1

04.02.2013, 14:26

Acoria, fara nicio grija, iese fain blatul in formele astea, sunt tare bune
eu ung forma cu unt putin si pudrez cu faina si torturile ies faine

Bya Ralu 1

04.02.2013, 15:40

din visine nu ai scos samburii?

laura_n 1

04.02.2013, 17:23

Gurita, erau "desamburite" visinele )

ella 87 1

04.02.2013, 18:21

preferata meaaaaa

ANNA_46 1

04.02.2013, 20:20

Ce apetisant , mm....super delicioasa

acoria 1

04.02.2013, 22:25

laura, mi-a iesit super de buna! am o forma de 24 cm diametru si totusi nu am pus toata compozitia in ea si bine am facut ca imi dadea pe afara si am pus si in forma de chec... nu am avut atatea visine si in forma de chec am pus zmeura din congelator... multumesc pentru reteta!

laura_n 1

05.02.2013, 09:55

Acoria, ma bucur ca ti-a placut. eu sunt tare multumita de reteta pt ca e simplu de facut si tare gustoasa ! in forma mea intra toata compozitia, este ok, dar e mai mare

Alinutza80 1

05.02.2013, 14:12

o bunatate

aurmony 1

06.02.2013, 20:08

Felicitari ptr reteta Laura

sant cam incepatoare si as vrea sa stiu daca trebuie sa folosesc mixerul ptr omogenizare sau este suficient sa amestec bine

laura_n 1

06.02.2013, 21:19

Aurmony, nu trebuie, eu am amestecat cu o lingura, putin mai energic, dar nu cu mixerul. o sa vezi ca se desface usor aluatul, cand adaugi ingredientele umede spor si sa ne aduci si noua cate o felie

aurmony 1

07.02.2013, 14:32

mersi mult Laura ,am facut rost de visine asa ca la sfarsit de saptamana sper sa pot sa o fac

laura_n 1

07.02.2013, 15:11

susu 1

13.02.2014, 13:14

Astazi de dimineata am facut-o, am o multime de retete foarte reusite de chec, pandispan cu fructe, fara fructe, cacao, nuci si rahat insa mereu mai incerc si altceva. Am respectat reteta cu mici adaugiri si anume: am pus vreo 2 lingurite de coaja portocale si 2 de lamaie, vanilie, rom, 2 lingurite coniac in aluat, 100 ml ulei asa cum ai scris tu si 400 ml lapte gras. Eu am mixat galbenusurile cu esentele, 1/2 din zahar, coaja de citrice apoi am adaugat uleiul treptat si laptele. Separat albusul batut spuma cu restul de 1/2 din zahar. Am pus compoz lichida peste faina, am amestecat usor si spre final albusurile spuma. Foarte buna, frageda si aromata. Am folosit visine congelate si vreau sa zic ca le-am pus peste aluat direct congelate fara probleme.

susu 1

13.02.2014, 13:15

Merge foarte bine si ouale batute spuma cu zaharul si nu neaparat separate.

laura_n 1

13.02.2014, 13:34

aaah, Susu, ce pofta mi-ai facut ) tre sa ne dai si noua acum ) muaah!

Tuxedo 1

02.03.2014, 23:45

arata foarteee bine!

reisnaor_2006 1

03.03.2014, 12:54

FELICITARI,DELICIOASA

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Vieneza (2)