Prajitura cu visine si branza

de mamaieelena in Prajituri, 17 Iul 2012 | 3031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300g visine fara samburi
  • 125ml ulei
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 3 oua intregi
  • 4 albusuri
  • putina sare
  • 300g zahar+ 1 lingura(pentru branza dulce)
  • 500g faina
  • 1 lingurita cacao
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 100ml lapte
  • 125 g branza dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si branza:

Intr-un vas pentru mixer se pun ouale si albusurile  se bat energic cu un praf de sare se adauga zaharul si se bat in continuare apoi se pun pe rand;zaharul vanilat,uleiul,laptele,bicarbonatul,praful de copt si la sfarsit faina treptat.Intr-o tava se pune hartie de copt se pune compozitia in tava.Cuptorul se preincalzeste la 180 grade.Intr-un castronel se pune branza ,zaharul si cacao cu o lingura se amesteca bine si se pune din loc in loc in tava dupa care se imprastie pe toata suprafata visinile.Sta la cuptor aproximativ 40-45 de minute pana se rumeneste frumos deasupre.Pofta buna, 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

18.07.2012, 20:55

O prajitura absolut delicioasa!

mamaieelena 1

18.07.2012, 22:14

va multumesc tuturor bucatarasilor pentru aprecieri dar sincer; prajitura a fost absolut magnifica ca gust si aroma

cocineraviajera 1

09.09.2012, 14:37

Delicioasa si completa.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura neagra