Prajitura cu visine si branza

de mirela0911 in Prajituri, 7 Iul 2015 | 6176 vizualizari

 

E o combinatie foarte buna, aromata, dulce-acrisoara, perfecta pe caldura asta!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1 cana zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 cana ulei
  • 1 cana lapte
  • 2 cani cu faina
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 175 g branza tip fagaras
  • 2 lg pline zahar pudra vanilat
  • 1 cana visine fara samburi
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si branza:

Se curata visinele de samburi si se lasa sa se scurga de zeama.

Intr-un bol se mixeaza bine ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana ce obtinem o crema albicioasa. Se toarna alternativ uleiul si laptele, amestecand continuu. Faina se amesteca cu praful de copt si se toarna peste oua, amestecand pana la omogenizare. Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.

Branza se amesteca cu zaharul pudra vanilat si visinele. Se ia cu o lingurita din aceasta compozitie si se aseaza din loc in loc peste blatul din tava. La final se aseaza si cateva visine pentru un plus de culoare si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumeneste frumos deasupra si trece testul scobitorii.

Se lasa sa se raceasca dupa care se portioneaza si se serveste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate prepara si fara branza, se aseaza deasupra blatului visinele bine scurse de zeama.

2

Se poate presara deasupra zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

- Andreea - 1

07.07.2015, 23:53

anca_rm 1

08.07.2015, 08:17

Mirela asa o pufosenie imi face cu ochiul

mirela0911 1

08.07.2015, 09:41

Vă mulțumesc! E tare buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac