Prajitura cu visine si iaurt

de katty in Dulciuri, 15 Ian 2016 | 5507 vizualizari

 

O prajitura pufoasa si rapida pentru zilele cand nu aveti prea mult chef de stat in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 350 g zahar
  • 4 oua
  • 140 g iaurt
  • 50 g cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • rom
  • 1 lingurita praf de copt
  • 260 g faina+1 lingura
  • 300 g visine fara samburi, scurse
  • zahar pudra cu aroma de vanilie pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine si iaurt:

Mixam intr-un vas untul cu zaharul, pana devine spumos. Adaugam pe rand cate un ou, mixand bine dupa fiecare, apoi adaugam iaurtul, cacaoa, zaharul vanilat si romul, iar la final cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt.
Amestecam  cu o spatula si turnam amestecul intr-o tava .
Amestecam visinele cu lingura de faina si le presaram deasupra.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumeneste usor si trece proba scobitorii.
Scoatem prajitura si o lasam sa se raceasca pe un gratar. Dupa ce s-a racit cernem deasupra zahar pudra si o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

16.01.2016, 19:34

O prajitura ce merita incercata!

Gicuta 1

18.01.2016, 09:18

Buna praji!

Bucataras Medi 1

19.01.2016, 19:05

Am sa o testez!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza, la cuptor