Prajitura cu zmeura si migdale

de irena in Prajituri, 17 Mar 2012 | 3360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr gem zmeura,
  • 70 gr migdale macinate,
  • 300 gr faina,
  • 1 ou + 1 galbenus ou,
  • 75 ml lapte,
  • 1 lingurita praf copt,
  • coaja de la 1 lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu zmeura si migdale:

Amestec faina cu praful de copt,adaug uleiul,oul si gabenusul de ou,laptele,coaja de lamaie si framant aluatul,pe care apoi il pun in frigider ptr 30 min.

Intr o forma de copt cu dim 25x25 cm,asez o hartie de copt si apoi intind aluatul de dimensiunea tavii,dar pastrez o bucatica de aluat ptr decor.Intep aluatul din tava si adaug gemul si migdalele macinate, apoi asez decorul format dintr un grilaj de aluat.Coc cca 30 min la 180 C,in cuptorul in prealabil incalzit.Las prajitura la racit,o portionez si adaug zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu zmeura si migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

17.03.2012, 20:54

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:34

Sim0na 1

19.03.2012, 13:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec cu lamaie si iaurt