Prajitura de capsuni

de sandytza in Prajituri, 14 Apr 2010 | 6947 vizualizari

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

14.04.2010, 13:57

sanditzo,imi era dor de bucatele tale

ana 1

14.04.2010, 14:00

delicios

ela 1

14.04.2010, 14:29

un deliciu,si tare bine arata

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 14:37

cat de apetisanta e

Miha 1

14.04.2010, 14:38

Moaaaa...ce bine arata. Ce fel de frisca folosesti pentru ornat? Vegetala?

silvi0ara 1

14.04.2010, 14:47

Ce frumos arata.

nadina73 1

14.04.2010, 15:15

felicitari arata foarte bine nota 10 super

madi_marin 1

14.04.2010, 18:28

foarte frumoasa prajiturica.....

Rocsi 1

14.04.2010, 18:35

delicioasa

Bucataras 1

14.04.2010, 22:44

si mie de bucata de pepene din avatar ), glumesc, bine ai revenit Sanditza

Oana 1

14.04.2010, 23:18

Iamiiiiiiiii

mihaelar63 1

15.04.2010, 00:38

pai si eu cu un ochi la prajitura si cu altul la pepene deja vad crucis

sandytza 1

15.04.2010, 12:18

Gaby e drept ca atrecut ceva timp de cand nu am mai postat aici. Nu aveam timp dar de citit v-am citi aproape zilnic

sandytza 1

15.04.2010, 12:19

Multumesc tuturor pentru aprecieri . Un sfat : blatul nu trebuie insiropat dar daca chiar doriti va recomand sa il serviti pe o farfurie cu sirop de capsuni ca se insiropeaza singur iarcel de deasupra se inmoaie intre creme.

sandytza 1

15.04.2010, 12:20

Bine v-am regasit bucataras

sandytza 1

15.04.2010, 12:21

Miha de obicei folosesc smantana lichida si adaug eu zahar dar aici am folosit frisca lichida vegetala.

Miha 1

15.04.2010, 12:44

Si pe aia naturala cum o faci sa stea teapana? Cum o faci motz? Eu n-am reusit...

sandytza 1

15.04.2010, 22:55

In primul rand iti spun ca imi place poza ta Miha . Aia naturala o bat cu mixerul pana e un pic cremoasa apoi adaug zaharul si o mai bat pana se face teapana. Dar eu vb de astea din Spania care toate sunt la fel daca le bati ai frisca .

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 13:21

yammy ce bn arata

-Marius- 1

10.04.2019, 06:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu capsuni si crema de vanilie