Prajitura de ciocolata cu bobite de cocos

de Steffy in Prajituri, 14 Ian 2013 | 4462 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

14.01.2013, 21:13

Am facut si eu prajitura cu bombite dar a iesit.Probabil a fost prea moale compozitia de branza..Altfel nu stiu ce putea fi..Oricum e o prajitura buna

Poliana 1

14.01.2013, 21:20

E super, mie imi place grozav si cum arata!

- Andreea - 1

14.01.2013, 21:26

Lau 1

14.01.2013, 21:48

Geanina87 1

14.01.2013, 21:55

buna

Miha 1

14.01.2013, 22:46

in mod normal prajitura asta se face cu branza de vaci. Cum mascarpone este mult mai moale decat branza obisnuita, cred ca trebuia sa mai adaugi niste amidon.

MotanLaOale 1

14.01.2013, 23:15

Angelina_Elena 1

14.01.2013, 23:31

Bya Ralu 1

15.01.2013, 00:49

yammy

diaconta 1

15.01.2013, 09:20

asa cum a spus si Miha,pentru asa ceva e nevoie de o branza de vaca de exemplu,cu o consistenta mai buna,mascarponele e prea cremos.
sunt sigura ca gustul a fost deosebit

diana_k 1

15.01.2013, 09:20

deliciosa prajitura

Lavinia 1

15.01.2013, 09:27

Steffy 1

15.01.2013, 15:10

Multumesc Miha si Dia, data viitoare fac asa cum trebuie, cu branza de vaca.

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:06

foarte bun

babi5 1

25.06.2013, 14:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prăjitura Snickers - 2